Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?
08/09/2010 u 23:22:25
9176 Postova u 593 Tema do 906 Članova
Najnoviji Član: zaacklycen
Citrus Dizajn Forum  |  Art Channel  |  Grafički dizajn  |  Novi LOGO
Tema: Novi LOGO  (Posjeta: 805 puta)
jomu
*

Userbodovi: 8
Ugled: 3

Korisnik:
« na: 27/04/2009 u 14:44:05 »

Ovako, ovo je jedna od zamisli mog logo-a i naziva pa me zanima sta mislite? :D
Inače Sumnium na latinskom jeziku znači mašta.

Evidentirano

ja sam tu samo zbog ucenja...
Domy
*

Userbodovi: 2
Ugled: 0

Korisnik:
« Odgovor #1 na: 27/04/2009 u 15:09:31 »

iskreno, meni se logo ne sviđa....ovo iznad texta mi se nimalo ne sviđa, izgleda mi kao obrva, što me odmah vuče na kozmetiku i šminku.....
logo ko logo je dobar, ali ne za web studio po meni
Evidentirano

noiz
*

Userbodovi: 10
Ugled: 15

Korisnik:
Profil WWW
« Odgovor #2 na: 27/04/2009 u 16:37:04 »

Meni logo baca na skicu za Infogrames-ov logo  :)

Ideja ti je daleko od loše, samo šta te pati najviše; detalji. Previše je tu detalja, tj crti, i vidi se da je "netaknuto", tj nije stilizirano. Mogu se kladit da je dizajner koji je pravio Infogramesu logo prvo napravio istu stvar ko i ti  :D
Ipak, kasnije se to treba doradit, da oblik poprimi neke oku ugodne linije, smjer, fluidnost..

Šta se tiče tipografskog dijela, naglašena slova "m" nisu loša ideja, ali nekako mi ih ostatak fonta "ubija", na način da je font prepoznatljiv i često viđen, pa slova "m" odskaču bez da se neki poseban efekt postiže time.. Razmisli o ili drugom fontu, ili dorađivanju istog na način da povećaš kontrast između tankih i debelih slova.

I za kraj, moram se složit sa domyjem da ovakav tip logotipa nije baš za web studio, ne znam koliko pozitivni prvi dojam će klijenti dobit kad vide nešto šta im najviše sliči na brzi potez kemijskom (moraš gledat očima laika :D)
Evidentirano
jomu
*

Korisnik:
« Odgovor #3 na: 28/04/2009 u 16:20:12 »

thx narode, ovo je samo ideja hvala na komentarima :)
Evidentirano

jomu
*

Korisnik:
« Odgovor #4 na: 29/04/2009 u 12:57:49 »

Nova ideja, (ptica je font) + text

« Zadnja izmjena: 29/04/2009 u 13:11:14 do jomu » Evidentirano

Domy
*

Korisnik:
« Odgovor #5 na: 29/04/2009 u 13:35:55 »

sviđa mi se....dobar je logo...i text je fora :)
Evidentirano

Puc0
*

Korisnik:
Profil WWW
« Odgovor #6 na: 06/05/2009 u 11:36:39 »

Savjet: Prvo osmisli šta želiš i kako će ti se zvat firma a onda kreni u izradu loga i svega ostalog.
Ovaj sumnium je fora samo pitanje je kako će logo funkcijonirat u printu , pogotovo manji format , onda bi trebao napravit verziju za small print...
I ne kužim čemu boldani s kod studia , možda je kerning malo prevelik?

Phoenix mi ima fora tipografiju , ja bi "web studio" još malo smanjio tako da bude jednako širok kao "phoenix".
I ne kužim šta mu je ono na kraju repa? neki čili ?
Evidentirano

Danas sam ,kao i svaki dan ,izdvojio nešto vremena nizašta.
♠♣
jomu
*

Korisnik:
« Odgovor #7 na: 11/05/2009 u 11:37:12 »

Dragi puco jos uvijek je sve samo ideja, imam puno ideja pa sam neodlucan zato sam i potrazio pomoc. U dizajnu sam pocetnik pa sam otvoren za savjete. Vratio sam se logou Studio84 i koncentrisao sam se na njega. Ovo na repu phoenixa je dio fonta ( mozda neka velika perka ). :D
Hvala na komentarima :)
Evidentirano

Zebra-DS
*

Userbodovi: 3
Ugled: 5

Korisnik:
Profil WWW
« Odgovor #8 na: 11/05/2009 u 12:05:17 »

Chillix, we put chilli in phoenix :D eto i slogana
Šalu na stranu, meni je simpa ovo s phoenixom, i font mi je privlačan jako (malo detalja popraviti u samoj geometriji ko što je puco reko, al to manje više).

Sumnium mi pak djeluje previše kaotično i ne izaziva mi feeling povjerenja koji bih htio dobiti od firme kojoj dajem da mi radi web stranice, štoviše potpuno suprotno. Phoenix bolje ispunjava taj dio.
Studio logo iz potpisa mi (ovakav kakav je) djeluje dost razigrano, to može biti OK, mene osobno ne bi privuklo jako jer želim neku čvrstoču i pouzdanost i da logotip firme kojoj dajem posao kaže "mi vas nećemo iznevjeriti i nećemo pokleknuti", al da je istovremeno kreativan.
As said, phoenix mi je najbliže tom što tražim :)
hope this helps
Evidentirano
 Str: [1]