@Maze - nisam ja nikad bio klinac,....

ja sam poceo sa 27, 28 godina prckati ozbiljnije po PS-u,.... a sigurno nisam niti svaki dan sudjelovao u nekoliko borbi i nikada nisam stancao radove na kile,.... jednostavno nisam nikad imao toliko vremena, a niti to nije moj nacin,.... a od kad sam presao na wall-ove tesko da mogu raditi nekom munjevitom brzinom,......
kao prvo sva ova natjecanja, tjedna, mjesecna i slicno nece uroditi plodom, jer to je je vec isfucana forma, zasto bi netko sa jednog foruma gdje ima sva ta natjecanja presao na ovaj ili neki drugi,... jednostavno treba nesto novo sto ce privuci korisnike... recimo iz osobnog iskustva znam da dosta ljudi kad se raspituje o nekom site-u, prvo ga zanima koliko ima tutoriala, materijala i slicnih stvarcica, znaci resursi, a resurse mogu samo svi clanovi zajedno skupiti i ponuditi, ali ne po formatu, nasao sam na nekom site-u, pa sad to postam i ovdje, nego da dosta clanova svojim radom doprinese stvaranju kvalitetnog materijala koji se moze iskoristiti za ucenje i da se pristup tim materijalima omoguci sto je user dulje clan, ali da postoje teseri koji bi ga navukli da bude dulje clan, da zna sto moze ocekivati,.. znaci kao neki preview tutoriala i ostalih resursa,.....